was successfully added to your cart.

Good people

By November 20, 2013foreigners, this&that

A couple of weeks ago we were invited to lunch by the neighbour up the hill. It was a beautiful day filled with the most amazing food and good times. We even got to experience meat grilled on a stone! For us, the Icelanders just the sight of it was awesome. We got stuffed with the best newly baked foccacia, pizza, roasted potatoes, meat, beer, wine, cake, fruit oh…just thinking about it brings water to our mouths. As if that wasn’t enough, we went home from the lunch date with a “stufa” (yes, he gave us his old wood burning stove!) and some freshly fire baked bread (yum!).

CheeseSalami       FireMeat

088 IMG_2637101IMG_2639

Just as we got home that afternoon, our other neighbour stopped us on the stairs and told us that they were going to roast chestnuts that evening and that we should come. And so we did, and enjoyed the most fantastic evening with open fire and chestnuts roasting, happy children playing (without being able to understand each other) and stopping every once in a while to steal a little something from the table.

We do have the best people around us here. And while the system seems to be failing us, they keep us alive and keep us believing in the the heart of the nation, the people.

Here’s to good people!

Saluti.

DSC_0041DSC_0026DSC_0022DSC_0010

agustav***

Join the discussion 2 Comments

 • Veronika says:

  Hvor ser det dejligt ut.. Og skønt at menneskerne rundt jer hygger om jer.. Når nu jers nye liv giver jer opstarts problemer..

  Håber I ellers har det godt og at Ylfa vokser og trives:) Meget hyggeligt at se et billede av hende:) I må give en kram og hilsen fra os

  Kh Karma og Veronika

 • agustav says:

  Hej Karma og Veronika!
  Hvor dejligt at høre fra jer :)
  Ja, vi er meget heldige med de venner og naboer vi har fået hernede. De gør at det er til at holde ud hehe.
  Det går stille og roligt fremad med Ylfa, vi prøver stadigvæk at finde ud af en eller anden dagplejeordning for hende men det går desværre ikke lige så godt som håbet. Men det skal nok komme med tiden. Der kommer flere billeder af hende på vores instagram (agustavagustav) hvis I er derinde også. Ville også være dejligt at se billeder af Karma, specielt for Ylfa :)
  Håber I har det godt!
  Knus fra os allesammen.